L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de gener del 2022

Tavernes serà seu del Campionat d'Espanya de Rugbi sub-14 i sub-16 al març i juny



Tavernes serà novament la seu del Campionat d’Espanya de rugbi de les categories sub-14 i sub-16 els pròxims mesos de març i juny. L'esdeveniment esportiu reunirà els millors jugadors i jugadores de les diferents seleccions autonòmiques a les localitats de Tavernes i Cullera, que compartiran la seu del campionat tal i com ja va ocórrer l'any passat en les categories sub-16 i sub-18.

L’alcalde, Sergi González, ha expressat la seua satisfacció i ha remarcat que “acollir per segon any consecutiu una competició tan rellevant és molt important per a la població, perquè expandim el nom i els encants de Tavernes, fomentem un esport tan noble com el rugbi i mostrem que som un poble compromés amb l’esport i els valors que representa”.

És per tot això que la Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi valenciana després de l’èxit aconseguit en la passada edició han decidit donar continuïtat a l’aposta de dur la competició a Tavernes, on també cal citar les bones condicions del camp del Vergeret i la total col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, i el Tavernes Rugbi Club.

La meitat dels partits del campionat estatal per autonomies es duran a terme en el Vergeret els dies 26 i 27 de març en la categoria sub-14, amb la participació de deu seleccions autonòmiques, mentre que els dies 18 i 19 de juny tindran lloc els partits de les deu seleccions autonòmiques masculines i les deu femenines participants de la categoria sub-16.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha volgut destacar el treball i l’èxit dels passats campionats i ha afirmat que l'Ajuntament treballa ja amb les federacions i el Tavernes RC per a planificar les necessitats i dur endavant aquest esdeveniment esportiu.