L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de gener del 2022

L'Ajuntament entrega a l'Associació Animalista pinso i material per a gossos i gats


 
L’Ajuntament a través de la Regidoria de Benestar Animal ha entregat a l’Associació Animalista més de 100 kg de pinso per a gossos i gats i material de protecció essencial per a garantir la seguretat durant el transport dels animals.

 L'Ajuntament va dotar el passat any a la Policia Local de dos lectors de xip per a gossos, una nova caseta per a les dependències policials, bevedors, menjadors i pinso per a gossos, així com dos transportins, un caní i altre felí, per a transportar els animals amb seguretat en els cotxes dels agents municipals. 

L'any passat la Regidoria de Benestar Animal va treballar per a millorar el benestar dels animals de carrer i garantir la salubritat pública, duent a terme la segona campanya d’esterilització felina i instal·lant un tercer refugi felí situat en la zona de la Torre de Guaita de la platja. Per tal de mantindre la via pública neta, es distribueixen gratuïtament en el consistori dispensadors de bossetes i botelles per a netejar els excrements i l’orí.

Com a novetat, el passat setembre es va celebrar per primera vegada a Tavernes el Dia de la Mascota i els darrers mesos s’han organitzat tres jornades gratuïtes de socialització canina i tinença responsable per tal de millorar la comunicació canina i amb el propietari, i treballar l’aprenentatge de pautes de comportament, el maneig de la corretja i el correcte ús dels parcs canins.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “el nostre objectiu és continuar impulsant iniciatives i treballar juntament amb l’Associació Animalista perquè Tavernes siga un poble que cuide cada vegada millor i respecte els animals domèstics i de carrer”.

 Remés pel Gabinet de Premsa i Comunicació Tavernes (19/01/2022   16:03)