L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de gener del 2022

PLE DE GENER 2022: VÍDEO del SÍ i el NO, o fins ara 19.740 euros

 

Compromís Tavernes que ha presentat al·legacions al “Reglament de Costes”, però el PP... n’ha presentat?  

Compromís Tavernes SI que les ha presentades i en el seu nom el senador, Carlet Mulet,  era la resposta del regidor Josep Llàcer a la portaveu del PP, quan es va interessar en el ple per aquest tema. “Hem encomanat (Compromís Tavernes) el nostre senador per presentar allà on cal les al·legacions. Hem usat les ferramentes que hem cregut més útils, com suposem també haurà fet el PP”.

I li indicava, a la portaveu del PP, que si no li semblava bé el procediment “hauria pogut fer propostes ja fa dos mesos en qualsevol comissió, però no li hem sentit res. Vénen a les comissions i al plens però propostes no n’hem escoltat, ni mocions ni iniciatives d’impuls. La responsabilitat és de tots i Compromís es meneja molt i des de fa molt de temps, i mes que ningú, per solucionar els problemes de Tavernes”.

De la intervenció del regidor Llàcer és podria deduir que, presumptament, el PP NO ha presentat al·legacions al Reglament de Costes. I com va dir el regidor Llàcer  la responsabilitat és de tots. També Llacer li va recordar a la portaveu la presentació a Costes d'una  actuació d’urgència després dels darrers temporals (punxar enllaç), però  “vostè d’això no comenta ni diu res, i m’agradaria que també ho comentara”.

Realment el regidor de Compromís incidia en un fet que ja s'ha dit moltes vegades i és demostrable: passen mesos i anys i propostes per a benefici de Tavernes des del PP, cap. Res de res, ni tan sols en els pressupostos en presenten. Això sí, sempre hi ha crítica al govern: si fa perquè fa, i si no fa perquè no ha fet, i habitualment es critica sense preguntar primer als tècnics o al regidor responsable.

Propostes NO cap, però cobrar les dietes per plens i per comissions.... Segons es pot consultar en el web municipal, en aquesta legislatura i fins el passat mes d’octubre (no arriba a 2 anys i mig) la portaveu del PP porta ja cobrats 19.740 euros per dietes i assistència als òrgans col·legiats de l’Ajuntament.... I se suposa que, a canvi i en els òrgans col·legiats (comissions, plens, junta de portaveus...), a més de criticar s'han de fer també propostes en benefici de Tavernes.

Intervenció del regidor Josep Llàcer sobre aquest tema: