L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de desembre del 2021

Tavernes suma 96 nous contagis, que queda minimitzat per les 90 persones que s'han curat d'infeccions de setmanes passades



Tavernes ha sumat un nou repunt important a l'alça quan a contagis, 96 més el dia d'avui, tot i que la suma total de casos actius no augmenta massa i queda maquillada per la bona quantitat de persones que s'han guarit, un total de 90. Així arribem al total de 2.296 infeccions en pandèmia.
 
Els casos actius han pujat un total de 6 - és la diferència entre els casos nous i els casos curats-  amb la qual cosa es queden  en 298, una xifra que és bastant elevada, i que fa tornar a pujar la Incidència Acumulada (IA) que es queda avui en 1.727 per 100.000 habitants els 14 dies, a poca distancia del màxim que mesurarem setmana passada amb 1.733. 

Esperem que no se'ns interprete malament: No es pot afirmar que els 96 nous contagis d'avui, siguen conseqüència del pont de la Constitució i de la Immaculada, la Conselleria de Sanitat no arriba a tal grau d'informació quan a les dades i les dates dels contagis. Caldrà també esperar a conéixer les xifres del pròxim divendres.

Si que està ben clar que les dades d'avui estan referides al dia 12, ho diu la Conselleria, mentre les del passat divendres amb 45 infeccions estaven referides al dia 8, i eixe dia encara no es podien saber les infeccions hagudes en el pont. Si diguem això és perquè cadascú es faça la seua pròpia composició de la situació on estem a Tavernes i més pensant en les pròximes festes nadalenques on haurem d'extremar precaucions quan a interrelacions socials i familiars.

Com a dada positiva tenim que 90 persones infectats les setmanes passades ja s'han guarit i que, com dimecres,  avui tampoc no hem sumat cap defunció.
 
La gràfica que obri aquesta informació reflecteix la situació actual.

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 

 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.296  (era divendres  2.200)
Noves infeccions: 96 (el divendres 45)
Casos actius: 298 (el divendres 292)
Persones curades des de l'última actualització: 90
Incidència Acumulada: 1.727 per 100.000 habitants (era de 1.692 divendres) 
Defuncions totals: 53 (eren divendres 53)