L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 5 de desembre del 2021

L'Ajuntament torna a substituir les peces de formigó del carrer Roser trencades pel pas de vehicles


L'Ajuntament esta actuant en un tram del carrer Roser i procedeix a la substitució de les peces de formigó que enmig del carrer formava la regadora que servia de canalització de les aigües pluvials i que s'havien malmés pel pas de vehicles (foto superior). L'actuació representa una inversió de 6.000 euros.

No és la primera vegada que en els darrers mesos l'Ajuntament ha d'actuar en aquest tram del carrer Roser per solucionar el problema. Primer va ser per eliminar les reixes que tapaven la canal de desaigüe de pluvials i que, el pas de vehicles, deixava soltes i en xafar les rodes produïen un fort soroll que molestava les veïns. 

 

Estacionar en aquest lloc obligava els vehicles a xafar el desaigüe de pluvials

 

L'Ajuntament va canviar el reixat per peces de formigó per evitar el soroll i molèsties als veïns, sobre tot a la matinada, però aquestes peces eren de seguida trencades en ser xafades per les rodes, principalment dels camions o grans furgonetes, obligats a anar per la part esquerra en haver en aquest punt del carrer unes quantes places d'aparcament a la dreta (vore fotografia de dalt). 

Cal recordar que el carrer Roser és un carrer estret, forma part de la trama urbana medieval de Tavernes, té un únic sentit de circulació i disposa de trams de difícil pas per als vehicles grans.

L'actuació canvia les peces de formigó una vegada més però ara l'Ajuntament, per tal d'evitar que els vehicles  pesats les xafen i les trenquen com venia passant els darrers mesos, ha prohibit estacionar en aquest  tram del carrer tot i que els guals continuen vigents.