L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 6 de desembre del 2021

L'Ajuntament licita la compra de quatre vehicles per a la Brigada d'Obres i Serveis i per a la Brigada Agrària

 

 

L’Ajuntament de Tavernes ha licitat en la PCSP el contracte de compra de quatre vehicles destinats al servei de la "Brigada d'Obres i Serveis" i al "Departament d'Infraestructura Agrària", per un valor estimat del contracte de 127.920 euros, impostos inclosos. Les empreses concessionàries de vehicles interessades poden presentar fins al pròxim 14 de desembre les ofertes. El termini per a servir els vehicles és de 5 mesos.

Les gestions i despeses derivades de la matriculació del vehicle, transferència i altres impostos i també les despeses necessàries per a posar el vehicle en circulació a nom de l'Ajuntament, seran a càrrec de l'adjudicatari, excepció de l'assegurança obligatòria que pagarà l'Ajuntament.

El subministrament eliminarà la problemàtica que està generant la falta de vehicles per a desplaçament i trasllat de materials pel personal de la Brigada Municipal i també es busca que l'adequació dels vehicles als diferents tipus de terreny pel qual transiten millore la gestió dels recursos, mobilitat del personal i materials dels diferents equips.

Les especificacions referides a dades i prestacions (dimensions, càrrega, potència, etc.) s'han d'entendre com a valors mínims (o màxims en cas de consums, emissions, etc.) i estan indicats en les bases de la licitació publicada en la PCSP.

Els vehicles seran nous o dels anomenats km 0, amb un màxim de quilometratge de 1.000 km, disposaran d'una garantia mínima de dos anys i en cas d'influir quilometratge màxim est no serà inferior a 100.000 km. Tots els vehicles disposaran de catifes de goma, triangles de senyalització d'avaria i jupetí reflector de seguretat homologat, amb roda de recanvi completa de característiques iguals a les que porten muntades de sèrie sempre que siga possible aquesta opció.