L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de desembre del 2021

El CEIP Sant Miquel ha celebrat una cursa solidaria en favor de l'ONG "Save the Children"

 
El CEIP Sant Miquel ha celebrat avui una cursa solidària en favor de l'ONG "Save the Children" i on assistit per donar recolzament a l'activitat la regidora d'Educació, Fina Vercher, i la d'Esports, Lara Romero.  Les fotografies que publiquem recullen alguns moments de l'activitat.

 

 

 

 

Han participat en les curses l'alumnat del centre, des de Infantil de 2 anys fins a 6é d'Educació Primària, i al final una altra que ha comptat amb la participació del professorat, inclosos els alumnes de pràctica i el professor auxiliar de conversa, i algunes mares. 

L'activitat ha estat molt ben organitzada i ha servit per inculcar valors a l'alumnat, com el de la solidaritat, i de l'ajuda a menuts i menudes necessitats.  

Remés