L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de desembre del 2021

PLE DESEMBRE 2021: L'Ajuntament reconeix la tasca efectuada per distints treballadors municipals en la seua jubilació



El consistori, en nom de la ciutat, va efectuar ahir un reconeixement a treballadors i personal funcionari de l'Ajuntament que s'han jubilat els darrers mesos agraint la tasca realitzada en tots els anys de la seua vida laboral dedicada al servei de Tavernes. 

L'alcalde en funcions, Josep Llácer, va oferir una placa recordatori i on s'agraïa els serveis prestats. En concret es tractava dels treballadors:

-Blanca Fernández Otero del servei de neteja d'edificis i estances municipals

-Inmaculada Piera Almiñana, professora de l'escola EPA Bolomor

- Josefa Jimeno Palazón dels serveis municipals d'ajuda a domicili

-Juan de Dios Fernández Ruano, arquitecte municipal

- Teresa Martínez Sáiz del servei de neteja 

 

 Els distints portaveus dels grups municipals intervingueren per fer algun recordatori o anècdota viscuda en la seua vida laboral i desitjar-los el millor en aquesta nova etapa que inicien.