L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 8 de desembre del 2021

ESMENES ALS PGE 2022: 5- Compromís demana a l'Estat executar dins dels PGE 2022 la passarel·la de ciclistes i vianants al costat del pont a la platja.


 
Compromís Tavernes ha presentat a través del senador Carles Mulet una esmena per a debatre en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) 2022 en la qual sol·licita destinar una partida d'un milió d'euros per a executar una passarel·la al costat del pont de la carretera a la platja que travessa les vies del tren València-Gandia amb l'objectiu de donar seguretat a ciclistes i vianants.

El text de l'esmena presentada en el debat de Pressupostos Generals de l'Estat 2022 (PGE 2022) indica que "el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient està executant obres d'adequació i recuperació del camí natural que segueix el traçat de l'antiga línia de tren de via estreta ja en desús de Carcaixent (València) a Dénia (Alacant)".

Així mateix s'informa que actualment "en el terme de Tavernes s'executen les obres d'aquest Camí Natural Via Verda en les quals hi ha la necessitat d'habilitar una passarel·la adossada al pont sobre les vies del tren de la línia de FFCC Gandia - València amb la finalitat de donar seguretat en el pas per als ciclistes i vianants".

Finalment es remarca que "el projecte està declarat d'interès general", per tant interessa seguir amb les obres de recuperació del traçat, almenys en el terme municipal de Tavernes de la Valldigna  fins a Gandia.