L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 de desembre del 2021

L'IES Jaume II el Just organitza el 20 de desembre la "I Sant Silvestre" solidària del centre


 

El pròxim dilluns, dia 20 de desembre, l'IES Jaume II el Just a través del Departament d'Educació Física ha organitzat la celebració de la "I Sant Silvestre" a l'institut, en la qual els participants han d'efectuar una donació de menjar solidari, i sempre millor no perible.

La Sant Silvestre s'emmarca dins del "Pla de Salut Integral" del propi institut, i tindrà a més del seu caràcter solidari amb l'aportació de menjar, un caràcter completament divertit i festiu en ser la participació disfressats i on s'han anunciat premis a les millors disfresses individuals i col·lectius. A més, es compta amb l'al·licient de rebre una samarreta per participar.

Així que, un poc recordant la nadala popular "25 de desembre... Fum, fum, fum" cal canviar i que siga dilluns "20 de desembre... Run, run, run".