L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 4 de desembre del 2021

L'Ajuntament actua per solucionar problemes de pressió en l'aigua potable de les finques al voltant del passeig

 

L'Ajuntament està actuant en la conducció d'aigua potable al voltant del Passeig del País Valencià per tal de solucionar el problema que hi havia en la pressió de l'aigua potable i que afectava algunes de les finques que hi ha en la zona.

 

 

Els veïns havien donat a conéixer els problemes existents en el subministrament de l'aigua potable, derivats de la falta de pressió, cosa que està solucionant l'Ajuntament en aquesta actuació que millora les conduccions d'aquest servei públic.