L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 2 de desembre del 2021

L'Ajuntament licita l'habilitació del Centre Jove en un local municipal en Els Sequers



L’Ajuntament de Tavernes ha licitat en la PCSP l’execució de l’obra “Habilitació Local Edifici Sequers per a Centre Jove” per un import total, impostos inclosos, de 50.000 euros. Les propostes es poden presentar fins el 15 de desembre i les obres, una vegada adjudicades, tindran una durada d’execució de mesos.

La realització de les obres incloses en el projecte licitat pretén corregir la manca dotacional d’espais o instal·lacions dedicades a la trobada i reunió de la gent jove, per a la qual cosa s’ha triat un local de propietat municipal que serà dotat dels  serveis i espais que en garantesquen l’ús previst. El local compta amb tres façanes que donen cadascuna a un carrer, però el seu accés és pel carrer Monestir de la Valldigna, junt a l’accés de l’edifici número 20.

Plano de l'edifici (segons la licitació PCSP)

El disseny de la reforma permet obtindré un espai, el més diàfan possible, que  responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació segons les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme. 

Per tal de  cobrir les necessitats dels usuaris i dels treballadors es  construirà  un bany adaptat i es dotarà el local d’equipament per a emmagatzematge.  També s’ha contemplat la reforma de la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació.

La reforma del local es fa amb materials i elements que aporten condicions estètiques, de comoditat i de manteniment adequades per a l’ús que es preveu. També es dotarà amb equipament mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.