L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de desembre del 2021

L'Ajuntament i l'organització acorden suspendre el Festivern

 


L’Ajuntament de Tavernes i l’organització del Festivern han acordat SUSPENDRE l'edició prevista entre el dia 29 i 31 d'enguany, 2021, tot i que les normes de Sanitat i de la Generalitat, com havia confirmat Salut Pública,  no posaven cap impediment a la celebració si es seguien les mesures dictades per la normativa vigent quan aforament i passaport Covid i pcr.
 
La decisió de suspendre la festa de Cap d'Any s’ha pres conjuntament "per responsabilitat i actuant amb prudència i prevenció davant la complicada situació sanitària que vivim al municipi valler". 
 
En aquest context la nota oficial de l'organització, que reproduïm dalt,  ha indicat que "lamenta moltíssim la situació, però en aquestes condicions en que Taverne es troba en risc extrem, no ens vegem en cor de tirar endavant el festival, tot i les mesures de seguretat que havíem previst per assegurar una celebració segura". 
 
Igualment s'informa que la devolució de les entrades es farà de manera automàtica (en els propers dies s’enviarà als i les assistents un correu electrònic amb tota la informació.
 
 L’Ajuntament agraeix a l’organització del festival la seua predisposició i comprensió davant aquesta difícil situació, i indica la seua seguretat en retornar el 2022, amb una flama del Festivern que cremarà amb més força que mai el pròxim 2022.
 
En el cartell de l'edició del 2021, que era la setzena del festival que des del 2011 se celebra a TAvernes, hi figuraven Zoo, Ciudad Jara, Suu, La Fúmiga, Jazz Woman, Mafalda, Roba Estesa, Boikot, Lisa Sinson o els italians Talco.