L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 9 de desembre del 2021

D'INTERÉS GENERAL: El dia 15 s'inicia la vacunació dels xiquets/xiquetes entre 5 i 11 anys.


 

Els xiquets i xiquetes valencians, entre els 5 a 11 anys, rebran la vacuna contra la covid-19 en els seus col·legis i pels matins dins de l’horari lectiu, segons ho ha comunicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló. La campanya de vacunació s’iniciarà dimecres que ve, 15 de desembre.

La vacunació, seguirà una pautes semblants a com s’ha fet amb els adults, i seguirà un ordre de prioritat: els primers col·legis a vacunar seran els d'educació especial i els menors immunodeprimits.

Tot seguit serà per ordre d’edat, de manera que es vacunarà els menors de 11, 10 i 9 anys i s’anirà baixant d’edat fins arribar al total de 330.000 xiquets i xiquetes que hi ha al País Valencià de 5 a 11 anys inclosos.

La conselleria ha confirmat que el dilluns, dia 13, rebrà les primeres 150.000 dosis pediàtriques de vacuna Pfizer de les 330.000 que en faran falta.