L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 11 de desembre del 2021

"Jo compre a Tavernes" la campanya de Compromís a favor del comerç local

 

 

El col·lectiu local de Compromís de Tavernes ha iniciat la tradicional campanya de conscienciació i de recolzament al comerç local per demanar als vallers que  les compres de Nadal es facen en el comerç local. 

La campanya de conscienciació d'enguany du com a lema "Jo compre a Tavernes" i amb el recordatori a la ciutadania vallera  que "Tot el que necessites està a Tavernes". Amb aquests lemes, Compromís, vol motivar als vallers i valleres a fer les compres a la ciutat,  a recolzar el comerç i botigues, a  l'empresa local formada per la nostra gent, per gent del poble, pròxima a nosaltres, que són empreses familiars amb tracte humà. 
 
Compromís considera que una ciutat amb comerç viu és una ciutat viva i amb futur.  "Entre tots hem de fer que el comerç siga un dels pilars de l'economia vallera. L'empresa local està formada per gent nostra, del poble, i els beneficis reverteixen ací en forma de treball i inversions i això es també una forma de lluitar contra la desocupació". 
 
Remés