L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 27 de desembre del 2021

L'Ajuntament anuncia la licitació per a canviar els jocs infantils del Parc del Cantalot i del Parc dels Vents



L’Ajuntament de Tavernes ha publicat les bases de licitació per al subministrament i instal·lació de nous jocs infantils en el Parc del Cantalot (imatge superior) i en el Parc dels Vents (imatge inferior) amb una inversió anunciada de 45.253 euros, impostos inclosos. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins el pròxim 11 de gener, amb un termini de 14 dies d’execució després de l’adjudicació.

Les dades de la licitació es poden consultar en la plataforma PCSP i entre altres s'hi indica que s’instal·laran jocs infantils sobre un llit de cautxú per evitar colps als menuts. L’adjudicatari haurà de retirar els jocs existents i efectuar el trasllat al magatzem municipal per al seu apilament d’aquells que l’Ajuntament considera pot fer ús, mentre la resta serà traslladat a un abocador de gestió de residus. També procedirà a la retirada del cautxú existent i al trasllat a abocador autoritzat per aquest tipus de residus.

 

 Al parc Cantalot s’instal·laran  4 jocs de sòl dur: gronxador Clock, tobogan Flas, joc de moll de 2 places Gus, un moll de foca o similar.

En el Parc dels Vents s’instal·laran 5 jocs de sòl dur: Tobogan amb xarxa Yum, gronxador Clock, tobogan Flas, joc de molls de 2 places Gus, moll Foca o similar.