L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de desembre del 2021

Tavernes ofereix un lleuger respir en les dades, però tripliquem encara el nivell de risc extrem i sumem moltes noves infeccions



Les dades d'avui divendres, vespra de Nadal, amb les del passat dimarts, ens donen un lleuger respir a Tavernes, almenys si mirem la situació que visquérem setmana passada, i que és perfectament comprovable en la gràfica superior que publiquem. Sempre que s'inicia una tendència a la baixa que esperem no quede trencada per les festes de Nadal.

Avui sumem 47 noves infeccions, un nombre elevat, però menys que dimarts i que la setmana passada. Això, sumat a que s'han curat 55 persones ha fet baixar els casos actius i per tant també disminueix la IA un poc.  Ara mateix Tavernes té 252 casos actius (molt elevat encara) i una IA de 1.460 per 100.000 habitants, o siga hem gaudit d'una abaixada de 47 punts percentuals respecte dimarts quan era 1.507, però encara estem molt lluny de deixar el nivell de risc extrem.

Repetim el que vam dir dimarts perquè la situació realment no ha canviat: Tavernes es manté a risc extrem, i no podem llançar cap campana al vol quan la IA actual (1.460) quasi triplica la xifra de 500, on s'inicia el risc extrem. Per tant,precaució, mascareta, distància de seguretat, cura en les reunions familiars, i si cal ventilació de les estances... o siga complir allò que marca sanitat. 

 El total d'infeccions en pandèmia ara és de  2.480  i mantenim les 53 defuncions, també una dada positiva.

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.480  (era dimarts  2.433)
Noves infeccions: 47 (el dimarts 69)
Casos actius: 252  (el dimarts 260)
Persones curades des de l'última actualització: 55
Incidència Acumulada: 1.460 per 100.000 habitants (era de 1.507 dimarts) 
Defuncions totals: 53