L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 10 de desembre del 2021

Tavernes presenta avui un menut respir amb unes xifres un poc millor que dimecres passat

 
 
Tavernes continua malament globalment quan a xifres Covid-19, malgrat el petit respir que ens ofereixen avui les xifres de l'actualització de la Conselleria de Sanitat, tot i que cal recordar que les xifres corresponen només a dos dies. 
 
Avui sumem 45 noves infeccions, front a les 112 de dimecres, i això ha permés baixar un poc el nombre de casos actius, que avui queda en 292 quan el passat dimecres era de 299.
 
Eixa baixada ha facilitat també una petita disminució de la Incidència Acumulada (IA) que es queda ara en 1.692, quan dimecres  arribàrem a 1.733 per 100.000 habitants els 14 dies. 

Continua per tant la situació preocupant, sobre tot per l'alta IA que tenim i, haurem d'esperar a la setmana vinent per vore si el pont festiu Constitució-Immaculada afecta les xifres actuals, cosa que no desitgem.

Com a dada positiva tenim que 52 infectats de setmanes passades ja s'han guarit i que, com dimecres,  avui tampoc no hem sumat cap defunció.
 
La gràfica que obri aquesta informació reflecteix eixa menuda baixada que tenim avui, que queda ben palesa en les gràfiques. Confiem i desitgem que eixa tendència a la baixa continue.

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 

 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.200  (era dimecres  2.155)
Noves infeccions: 45 (el dimecres 112)
Casos actius: 292  (el dimecres 299)
Persones curades des de l'última actualització: 52
Incidència Acumulada: 1.692'36 per 100.000 habitants (era de 1.733 dimecres) 
Defuncions totals: 53 (eren dimecres 53)