L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de desembre del 2021

La Regidoria de Comerç celebrarà demà dijous una reunió informativa als comerços sobre "El Portal de la Vall".

 

Demà dijous, 16 de desembre, la Regidoria de Comerç Local ha programat una reunió informativa per a comerços i establiments sobre de Tavernes sobre la nova plataforma de comerç on-line El Portal de La Vall. La sessió informativa tindrà lloc en la Casa de la Cultura a les 14 hores, aprofitant que la majoria de comerços estan tancats al migdia.

La reunió farà un repàs de totes les possibilitats comercials que ofereix el portal web i s'explicarà el funcionament del mateix perquè els comerços interessats puguen vendre els seus productes i crear una guia comercial pròpia a tan sols un clic.

Per a controlar l'aforament i complir la normativa sanitària, cal confirmar assistència al telèfon mòbil 668 896 502, mitjançant Whatsapp, Telegram o una telefonada.