L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 1 de desembre del 2021

"La Casa Viva" i "Dall'Italiano" obtenen el "Solete" de la Guia Repsol

 

Els restaurants de Tavernes "La Casa Viva" i "Dall'Italiano" han estat reconegut per la Guía Repsol amb la distinció del "Solete", el germà menut del "Sol", distintiu que usa la marca de carburant a semblança de l'estrella de Michelin, per premiar la qualitat d'establiments hostalers. 

La nova qualificació, com indica la mateixa Guia Repsol, està pensada per a restaurants, bars i tavernes de tota la vida, i se centra més en l'encant dels lloc junt a la proposta gastronòmica i la guia distingeix el tipus d'establiment, ja siga "xiringuito", terresses amb vistes, geladeries, barres, tavernes, "Fast good" o restaurant amb encant.


Casa Viva
 
 
Els dos restaurants vallers, "La Casa Viva" (Carrer Cervantes, 26, popularment dit Carrer la Serra) i "Dall'italiano" (Carrer Gebalcobra, 5 a la platja), d'un total de 73 en el 2021, s'uneixen al llistat del País Valencià publicat en el 2020 i ara mateix són 128 locals els qui tenen la distinció de "Soletes" que  pots consultar ací mateix.
 
 
 
Dall'Italiano
 
 
Com explica la Guia Repsol, ha estat un equip d'experts en gastronomia, repartits per tot el territori nacional, qui ha realitzat la primera selecció de 1.000 Soletes, i ha posat especial èmfasi a cobrir cada racó d'Espanya, identificant Soletes en les 50 províncies, amb la garantia de qui coneix la zona i els tipus de locals que abunden en ella.  
 
Guia Repsol s'ha centrat en destacar Soletes fora dels circuits habituals i ha posat el focus en llocs que són el secret millor guardat del públic local, i entre aquests establiment hi ha els dos vallers. Segons s'indica el Solete s'ha creat perquè mai li falte a ningú un lloc on passar una bona estona i gaudir de la cuina i remarca que "caben tots, sempre que siguen honestos i ho facen bé" a més de ser "els locals que recomanaries a un amic o a un conegut de pas per la teua ciutat perquè saps que són un encert segur".
 
Nota: Les fotografies publicades provenen del perfil de facebook dels restaurants