L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 27 de desembre del 2021

L'Ajuntament adjudica per 44.770 euros les obres d'habilitació del Centre Jove dels Sequers



L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat l’execució de l’obra “Habilitació Local Edifici Sequers per a Centre Jove” per un import total, impostos inclosos, de 44.770 euros, una baixa de més de 5.000 euros sobre la proposta base de licitació inicial.
 
Un total de 5 empreses havien presentat les seues propostes que la mesa de contractació de l'Ajuntament ha resolt a favor de l'empresa Mesquecons SL, la qual tindrà un termini de 4 mesos per a executar-la una vegada haja procedit a la presentació de documentació.
 

El Centre Jove s'instal·larà en un local de local de propietat municipal i amb la realització de les obres del projecte licitat es vol corregir la manca dotacional d’espais o instal·lacions dedicades a la trobada i reunió de la gent jove. El local compta amb tres façanes que donen cadascuna a un carrer, però el seu accés és pel carrer Monestir de la Valldigna, junt a l’accés de l’edifici número 20.

 

Plano de l'edifici (segons la licitació PCSP)

El disseny de la reforma permet obtindré un espai, el més diàfan possible, que  responga a la necessitat de ser flexible per a una fàcil adaptació segons les diverses activitats que en el seu interior es puguen dur a terme. 

Entre altres, les obres serviran per construir un bany adaptat i es dotarà el local d’equipament per a emmagatzematge i mobiliari per a un òptim ús del personal i de l’usuari.   També s’ha contemplat la reforma de la façana per tal d’aconseguir les condicions d’aïllament tèrmic requerides per normativa i per dotar a l’espai de millor condicions lumíniques i de ventilació.