L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de desembre del 2021

Tavernes ofereix una certa estabilitat en les xifres: semblants contagis com divendres i abaixa la IA, però el risc és màxim.



Tavernes ha sumat 69 noves infeccions, pràcticament les mateixes que vam tindre el passat divendres amb la qual cosa ens trobem amb una estabilitat quan a infeccions la darrera setmana, però si que tenim una dada positiva: hem tingut menys casos actius, 260, que divendres passat quan foren 291.
 
Una xifra de casos actius que ha estat molt determinada per les 100 persones que han superat la malalties, superior a les noves infeccions,  amb la qual cosa els casos actius abaixen i també un poc la IA.
 
Tot i això, la situació és molt dolenta a Tavernes i no podem llançar cap campana al vol: continuem amb una IA de 1.507 que es una xifra molt, però que molt superior, al mínim que marca el risc extrem. 
 
El total d'infeccions en pandèmia ara és de  2.433 i mantenim les 53 defuncions, també una dada positiva.

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.433 (era divendres  2.364)
Noves infeccions: 69 (el divendres 68)
Casos actius: 260 (el divendres 291)
Persones curades des de l'última actualització: 100
Incidència Acumulada: 1.507 per 100.000 habitants (era de 1.686 divendres) 
Defuncions totals: 53