L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 13 de desembre del 2021

PLE DESEMBRE 2021: L'Ajuntament té un període mitjà de pagament global a proveïdors de 8'14 dies


 
L’Ajuntament de Tavernes en el tercer trimestre del any actual, 2021, té establert el període mitjà de pagament global a proveïdors en 8'14 dies, a comptar des del moment que l’àrea d’Hisenda resol l’expedient de les factures i certifica que no hi ha errors ni cap impediment legal per abonar-les.
 
Aquests 8'14 dies és el temps mitjà que la regidoria d’Hisenda, que dirigeix el mateix alcalde Sergi González, tarda en pagar les factures dels proveïdors, segons es desprèn de la Certificació de la Intervenció Municipal donada a conèixer al consistori en el passat plenari. L'alcalde en funcions, Josep Llácer, va destacar la diferència entre eixe període actual de pagament front als més de 300 dies que hi havia en el darrer govern municipal del PP.

La regidoria d’Hisenda ha anat a poc a poc disminuint els períodes de pagament, i han passat a la història els mesos i mesos habituals dels governs municipals d'anteriors formacions polítiques, cosa que feia que que molts proveïdors no volgueren treballar amb l’Ajuntament.