L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 31 de desembre del 2021

A Tavernes hi ha un augment de nous casos covid i es produeix de nou una pujada de la IA fins als 1542

 

Acabem l'any amb la mala notícia que hem fet passes enrere i Tavernes presenta de nou un augment de noves infeccions en sumar, des del dimarts passat, un total de 143 casos nous. Cal dir que eixe augment - el dimarts passats eren només 35 casos nous- i queda en part compensat en comptabilitzar els casos actius gràcies a les 71 persones que s'han curat. 

Per tant, hi ha un augment dels casos actius fins els 266 quan eren 195 dimarts, i amb tot això torna a pujar la Incidència Acumulada (IA) a nivells d'abans de Nadal: avui 1.542 per 100.000 habitants els 14 dies. Les dues gràfiques ens donen completa informació de la pujada que estem indicant aquest tancament de setmana i de mes.


 La Conselleria no concreta els dies a que es refereixen les dades que informa, però potser que ens trobem davant amb els primers efectes de la Covid-19 durant les festes de Nadal. No oblidem que avui mateix fa una setmana que celebràvem la nit de Nadal.

El total de casos d'infecció durant la pandèmia arriba així a 2.658, i com a punt positiu cal indicar que no s'han produït defuncions en la ciutat i mantenim els 53 total en pandèmia.
 
En resum, Tavernes ha seguit la línia ascendent que s'ha vist en tot el País Valencià la darrera setmana, quan només els tres últims dies hem sumat 22.000 nous casos en tot el nostre territori autònom. Caldrà no obstant esperar la pròxima setmana per confirmar eixe efecte Nadal en les dades. Siga com siga, hem retrocedit respecte a actualitzacions passades i estem lluny d'alliberar-nos del risc extrem: ara mateix tenim més del triple de la xifra limit.

 Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 

 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 2.658  (era dimarts  2.515)
Noves infeccions:  143 (el dimarts 35)
Casos actius: 266  (el dimarts 195)
Persones curades des de l'última actualització: 71
Incidència Acumulada: 1.542 per 100.000 habitants (era de 1.130 dimarts) 
Defuncions totals: 53