L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.717
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.776

dilluns, 20 de desembre del 2021

L’Ajuntament visibilitzarà les experiències del programa Erasmus+ de l'IES Jaume II el Just amb amb el projecte ‘Tertúlies de futur’

 
 
L’Ajuntament de Tavernes donarà visibilitat a les activitats que giren al voltant de l’Erasmus+ ‘StA.R.T UP to EU – Storytelling Ancient Roman. Traces Up to Europe’, una iniciativa educativa que dona a conèixer als i les més joves la història i la cultura europea a través dels vestigis de l’antic Imperi Romà. Mitjançant el projecte ‘Tertúlies de futur’, que constarà de programes radiofònics a Valldigna Ràdio i de distintes conferències per part de l’alumnat participant, es difondrà l’enriquidora experiència viscuda i la tasca feta durant tot l’any. 
 
 


La regidora de Comunicació i Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha participat junt a l’alumnat, professorat i directora de l’IES Jaume II el Just, Anna Bellver, en l’estada a Nàpols (Itàlia) convidada pel centre.Els actes acadèmics s’han desenvolupat en el palau Reggia de Caserta que ha acollit les jornades divulgatives d’eaquwat programa de mobilitat Erasmus+, on han participat també centres educatius d’Alemanya, Itàlia i Txèquia. Es pot trobar més informació sobre el programa en este enllaç: http://www.nexthingslab.com/.

A més, es farà partícip a l’alumnat PAC del centre SADIA de Serveis Socials en este nou projecte de col·laboració i integració que s’engegarà a partir del mes de gener perquè participen també en l'activitat divulgadora de la cultura i història europea.
 

 
 
Les futures mobilitats de l’Erasmus+ serviran també per a posar en valor el jaciment valler de la cova del Bolomor, comptant amb la col·laboració del Museu de Prehistòria de València.

La regidora de Comunicació i Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha destacat que “és molt enriquidor que l’alumnat puga donar a conèixer a la població tot el que han viscut gràcies a les mobilitats per diferents països europeus, on han conviscut i aprés d’altres cultures. De segur que esta enriquidora experiència, en què la història i la tecnologia han anat de la mà, els serveix per a obrir la ment i descobrir noves formes de viure”.