L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de desembre del 2021

L'alumnat de l'IES Jaume II el Just celebra a partir de demà, divendres 17, el "Mercat solidari"

 

L'alumnat de l'IES Jaume II el Just ha estat aportant aquests dies passats articles per al Mercadet Solidari que el centre celebrarà els dies 17, 20 i 21 a l'hora del patí, a l'institut.

Els articles que han aportat estan en bones condicions d'ús però igual ja no fan massa paper al propietari, cas de roba, joguets, objectes de decoració, llibres, pel·lícules... i on l'alumnat de dibuix hi participarà amb alguns dels seus propis treballs.

El Mercadet solidari permetrà comprar a molt bon preu obres d'art dels alumnes  a mes de tot allò que l'alumnat han donat amb un preu establit entre 1 i 5 euros.

La recaptació es destinara a Creu Roja i també a l'Associació Animalista de Tavernes.