L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 5 de desembre del 2021

Els 63 participants de la Valldigna Extrem 2021 guadiren d'un bon dia de marxa i una perfecta organització del Centre Excursionista

 

Ahir es va celebrar la "Valldigna Extrem 2021", marxa no competitiva per la Valldigna, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes que va gaudir d'una excel·lent organització en un bon dia per poder gaudir dels paisatges de la Valldigna. 

Els participants en un total de 63,  majorment de Tavernes però també hi havia participació de moltes comarques valencianes, han recorregut els termes dels pobles de la Valldigna seguint els senders de muntanya dels respectius termes municipals. 

 

Avituallament Font del Barber

Avituallament Font del Cirer

Avituallament Pla de Santomas

Els 63 participants després d'haver eixit de la Plaça Major de Tavernes i haver recorregut els 40 km traçats per l'organització formats (senders travessera de Favara, camí de la Granata, la Font de la Sangonera, el Puntal del Massalari, la Font del Barber, els Tossalets, el Camí Vell d'Alzira, la Font del Cirer, la cova de les Malladetes, Penyalba, el Pla de Santomas, la Cisterna i el Camí de la Cadira), a partir de les 17'30 van anar arribant al mateix punt d'eixida fins a completar els 38 participants que completaren tota l'Extrem.

 

 

Arribada de participants a la Plaça Major

L'organització havia disposat al llarg de tot aquest recorregut d'un total de 5 punts d'avituallament avituallament i control (Pla del Barber, Simat, Font del Cirer, Pla de Santoma i Plaça Major de Tavernes) a càrrec de 15 voluntaris del mateix Centre Excursionista.

La Valldigna Extrem 2021 va finalitzar sense haver de lamentar cap lesionat i amb la satisfacció per part de l'organització de celebrar-la, després de l'ajornament obligat pel mal temps el passat novembre.

Remés pel CETV