L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 3 de desembre del 2021

Càritas Interparroquial inicia la "Campanya Nadal 2021"


 
Càritas Interparroquial de Tavernes dóna inici a la "Campanya de Nadal  2021",  un compromís solidari i participatiu gràcies a les donacions, aportacions econòmiques, campanya del quilo que ajuden a les famílies del nostre poble necessitades, en un temps on cal més estar al costat dels que ens necessiten.

Tradicionalment Càritas Interparroquial encetava la campanya de Nadal amb un berenar solidari intercultural al Mercat Municipal, amb gran goig i alegria, però enguany, per segon consecutiu, aquest esdeveniment no ha pogut ser per les circumstàncies de la Covid-19 i les limitacions, inclús algun confinament, que comporta.

"Dona amb cor" és el nom de la campanya de Càritas  que ens crida a tots a la participació i al compromís solidari. Com anys enrere, l'entitat arreplegarà aliments però, ens recorda que millor fer les aportacions mitjançant donatius perquè Càritas puga atendre allò que més necessiten moltes famílies valleres.

Els podem fer :

-         - A les bústies  de Càritas de les parròquies.

-         - Al compte bancari que apareix al cartell.

Totes les aportacions i donatius, com ja sabeu, seran destinades en ajudes a les famílies més vulnerables del nostre poble.