L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de desembre del 2021

Tavernes pensa en una celebració de Reis d'Orient semblant a la que visquérem el passat 5 de gener per la pandèmia

 
Tavernes repetirà enguany el model de cavalcada de Reis d'Orient que va usar l'any passat per motiu de la pandèmia: cotxes descapotables per recórrer la ciutat amb Ses Majestats i tot el seguici que els acompanya, tal com recorden les fotografies que publiquem de l'any passat.
 
Així ho ha confirmat la Regidoria de Festes al diari Levante-EMV que ha avançat la notícia. I és que no es pot deixar de costat la situació de sisena onada per la variant òmicrom, molt més contagiosa, que obliga a prendre mesures i entre aquestes evitar les aglomeracions. 
 

 
 
El diari no dóna cap més detalls i a falta d'una confirmació oficial pels canals informatius de l'Ajuntament, una vegada indicada que serà una celebració  bastant idèntica a la de l'any passat, cal pensar en que primer els Reis d'Orient visitaran en la platja les residències de majors, i després, a partir de les 5 de la vesprada, recorregueren els carrers de la ciutat per saludar els menuts i menudes i compartir amb ells la seua màgia. 

Per tant,  també enguany per extremar les precaucions caldrà quedar-se a casa i saludar els Reis d'Orient des de les finestres i balcons, que es poden decorar. Si el recorregut no passa per un carrer concret per qüestió de problemes de trànsit,  queda la solució d'anar com es va indicar l'any passat d'acostar-se a la cantonada pròxima, això si sempre guardant les distàncies i fent ús de la mascareta.

 

Després de la cavalcada, la tradició mana que Ses Majestats els Reis d'Orient vagen a la ciutat per ser rebuts per la corporació municipal i rebre de mans de l'alcalde Sergi Gonzàlez la clau màgica que els permetrà visitar una a una totes les llars valleres i deixar els joguets als xiquets i xiquetes.

L'any passat el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient es va poder seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament, i cal pensar que enguany es voldrà prendre la mateixa segura. 
 
 
 
 
 
Són qüestions que en pròxims dies  confirmarà i informarà oficialment l'Ajuntament, però pensem que es repetirà prou l'esquema de la cavalcada de l'any passat, amb un recorregut semblant al del cartell anunciador del trajecte de la comitiva reial, que hem reproduït dalt.