L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 de gener del 2021

Uns treballen i altres critiquen: Tavernes engega l'oficina perquè autònoms i pimes sol·liciten ajudes del Pla Resistir


L'Ajuntament de Tavernes ha posat en funcionament aquest mateix matí l'oficina d’atenció especialitzada per a gestionar les sol·licituds de la línia d’ajudes "Parèntesi" del  "Pla Resistir" de la Generalitat Valenciana. L’ajuntament de Tavernes, com ací ja hem publicat, haurà de gestionar un total de 400.982 euros,  dels quals una part són d'aportació pròpia - 60.000 euros- però a més a més cal indicar l'aportació de la tasca de gestió, que no serà poca.

Telefon: ☎️ 673 689 826 (de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores) 

Email: 🖥️ ajudesparentesis@tavernes.org

 

La posada en marxa d'aquest servei, ha estat aprofitada pel regidor de Foment, Josep Llácer, responsable de l'àrea per a assenyalar que "mentre uns ens arromanguem i treballem per aconseguir totes les ajudes i subvencions disponibles, altres es dediquen a desinformar i generar incertesa”, explicava en el seu perfil de facebook.

 

Josep Llácer, regidor de Foment Local

I és que no només és aquesta ajuda, sinó que són més de 5 milions els que ha aconseguit el govern de Compromís al llarg de la passada legislatura i el govern que ara presideix per al foment i impuls de tallers que donen formació i ocupació als veïns/veïnes de Tavernes.

Una vegada més demostrem el nostre compromís amb els veïns i veïnes de Tavernes” ha afirmat Llácer, que ha recordat com el PP ha fet fer córrer aquests dies per les xarxes i grups de whatsapp que l'Ajuntament anava a perdre la subvenció per no haver presentat el compte justificatiu d'intervenció a la Sindicatura de comptes.

El regidor ha confirmat que “això es completament fals i molt lluny de la realitat, perquè aquestes ajudes no estan condicionades a la realització d'eixe tràmit administratiu, que s'havia iniciat, però no estava acabat dins del termini ordinari”.

El regidor de Foment ha remarcat la irresponsabilitat d’aquells que van acusar el govern dient que perdrien subvencions creant una polèmica estèril i en el moment de la votació del ple, no van recolzar la proposta.  S’han abstingut. Ho han preferit abans que aprovar el tràmit que permet als veïns i veïnes optar a les ajudes que, segons ells, s’anaven a perdre per la nostra irresponsabilitat. Qui són els irresponsables? Els qui aproven el tràmit o els qui s'abstenen i no el recolzen?".