L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 29 de gener del 2021

De cara al cap de setmana: decàleg per a evitar contagis - el confinament de Gandia: informació

 


Us recordem algunes normes elementals de cara al cap de setmana per evitar contagis i alhora us informem que la ciutat de Gandia, a la qual molts vallers i valleres, solen acudir per motiu de compres o oci, entre altres, estarà tancada perimetral el cap de setmana, o siga no es podrà entrar ni eixir excepte casos i activitats molt concretes.

El tancament perimetral de Gandia comença avui divendres a les 15 hores i fins a les 6 hores del mati del dilluns, estarà vigent fins el 15 de febrer.

Excepcions:

- Les persones que treballen a Gandia, o han d'eixir de Gandia per anar a treballar a altra població, ho poden fer sense problemes. Cal que l'empresa faça un document que confirme el treball.

- Es pot accedir a Gandia per anar a exàmens o proves oficials, o per acudir a centres d'educació infantil.

- Es pot anar a centres sanitaris gandians, com per exemple l'hospital Francesc de Borja i també a les farmàcies. Es pot accedir a la ciutat per assistència i atenció a persones majors, menors, dependents, persones amb discapacitat i vulnerables.

- Es permet tambe el desplaçament a les entitats financeres i d'assegurances, així com a gasoliners. En el cas de bancs, es permet anar als caixers automàtics.

Com es lògic, els vehicles que han de travessar el terme municipal de Gandia dins del seu viatge, no tindran cap problema. De tota manera, ja hi ha l'avís de controls en el accessos.