L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 de gener del 2021

La vacunació al personal del Centre de Salut de Tavernes s'ha iniciat


Avui de mati ha començat la vacunació contra la Covid19 al personal sanitari del Centre de Salut de Tavernes després que, de fa uns dies, es va iniciar també la vacunació a les residències de Tavernes. Tot en conjunt suposa una magnifica notícia, car tothom té posada l'esperança que la vaccí implique un pas endavant en la lluita i eradicació de la pandèmia.
 
La Regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís, ha afirmat que "l'inici de la vacunació ens ompli d'esperança, però no ens podem relaxar. Com a sanitària de primera línia - la regidora es professional de la sanitat-  he de demanar-vos que seguim extremant les precaucions i limitant les interaccions socials perquè la situació és molt delicada als nostres hospitals".