L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 8 de gener del 2021

El Consorci "Ribera-Valldigna" ha donat una segona oportunitat de vida als joguets


Els veïns del consorci “Ribera-Valldigna” han acudit aquests dies als ecoparcs o a l'ecomòbil no només a reciclar, sinó també a dipositar joguets en bon estat perquè siguen reutilitzats pels xiquets que ho necessiten. 


El Consorci Ribera-Valldigna un any mes ha dut a terme la campanya "Llarga vida als joguets" i els que han contribuït amb el lliurament de joguets han tingut com a premi a la seua solidaritat ecopunts que suposaran descomptes en la taxa de tractament.

El Consorci Ribera i Valldigna, i l'empresa concessionària del servei “Reciclats Ribera del Xúquer (RRX)” van entregar de manera “simbòlica” els joguets recollits en aquesta iniciativa per a donar-los un segon ús, i que van repartir els Reis d’Orient.

La regidora responsable Mònica Palomares ha agraït la solidaritat demostrada per molts veïns i veïnes de Tavernes i ha assenyalat que en general la ciutadania de la Ribera i la Valldigna ha mostrat una vegada més, al costat de la seua solidaritat, el seu bon comportament mediambiental i de compromís amb la defensa de la natura.