L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 17 de gener del 2021

La missa de Sant Pere s'ha dedicat a Sant Antoni, amb una processó interna i una benedicció simbòlica a tot Tavernes

 

La missa dedicada a Sant Antoni s'ha celebrat avui, un acte que no ha gaudit de la solemnitat d'altres anys i no s'ha pogut dur a cap la processó amb la imatge del sant pels carrers de la ciutat i la consegüent desfilada posterior davant del sant  per a la benedicció de les cavalleries local i mascotes. 




Tot això ho ha impedit la Covid-19, i en aquest any excepcional, tot ha estat substituït per la missa celebrada en la parroquial de Sant Pere, com és tradició secular, i on la imatge del sant ha gaudit d'una processo claustral, dins del temple, i una eixida a les portes on el mossèn celebrat dels oficis litúrgics ha llegit una oració i ha impartit la benedicció simbòlica per a tots els animals del nostre terme municipal, demanant la protecció del sant també per a  tots els vallers i vallers.

Actes que NO han tingut una gran participació, només la que determina la normativa sobre aforament per a actes religiosos, i on s'ha mantingut escrupolosament la distància interpersonal i l'ús de les mascaretes.