L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 11 de gener del 2021

Sorteig i resultat de la "Sant Silvestre virtual 2020"

 

Aquesta vesprada s'ha celebrat al Saló d'Actes de l'Ajuntament el sorteig dels regals i dels 15 xecs per a gastar en els comerços locals entre els participants de la  #SantSilvestre2020 virtual. El sorteig s'ha celebrat entre els 118 participants de la "Sant Silvestre 2020"virtual 2020 que ho han fet de manera virtual.Els participants podien fer una donació solidària a l'Associació Animalista per Bizum.

Elx xecs que s'han sortejat, en quantitat de 15, són per gastar en els comerços de la localitat que han participat i col·laborat, cas de l'Associació de Comerciants i Mercat Municipal, i son 5 per valor de 50€, 5 de 30€ i 5 de 20€. A més també s'han sortejat 10 jupetins paravent i 2 xandalls, gentilesa de César Esports que ha ha organitzat la cursa.

  
 
 
En l'acte del sorteig ha estat present també Creu Roja Tavernes, que va ser l'associació destinatària de les donacions en l'altra cursa virtual, la de muntanya. 

El vídeo del sorteig el podeu visionar al facebook municipal. El llistat de guanyadors el podeu consultar en les fotos que publiquem dalt, que són captura del vídeo. Si cliqueu damunt podreu llegir millor el resultat. També s'anunciarà a les xarxes, a més d'informar-los als guardonats per correu de quan serà el dia i hora del lliurament de premis i regals.