L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de gener del 2021

L'Ajuntament informa dels préstecs bonificats al 30% del Pla Resisteix per al sector turístic, hostaler, restauració i oci


L'AJUNTAMENT INFORMA: 

 
Les pimes i autònoms dels sectors turístic, hostaler, restauració i oci ja poden sol·licitar telemàticament els préstecs bonificats al 30% del Pla Resisteix de la Generalitat.
 
 L'Institut Valencià de Finances ha llançat una línia de préstecs bonificats des de 15.000 euros fins a 750.000 euros, dels quals un 30% serà una ajuda directa i no s'haurà de tornar.

 Podran ser beneficiaris els autònoms i societats mercantils la seu social de les quals, establiment o sucursal de producció o de desenvolupament d'activitat es trobe radicat en terres valencianes.


Els projectes tindran com a finalitat:

 Ampliació i renovació de les instal·lacions, maquinària i equips, incloent les incloses en el Pla Estratègic de la Indústria Valenciana impulsat per la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Adequació d'espais de treball amb criteris de sostenibilitat i inclusió social, en el marc del programa ASTREA impulsat per la Conselleria d'Habitatge de la Generalitat Valenciana.

 Processos de digitalització de les petites i mitjanes empreses a l'empara de la bonificació de capital i interessos finançada pel programa TRANSFORMER de la Conselleria d'Innovació de la Generalitat Valenciana
 
Contractació de mà d'obra i serveis lligats al cicle de l'explotació, així com l'adquisició d'elements patrimonials de capital circulant, com les mercaderies, i les matèries primeres, incloent aquelles que en virtut del que s'estableix en aquesta convocatòria donen lloc a un tram no reembossable de fins al 30% si l'empresa opera en els sectors de l'oci, l'hostaleria, la restauració i altres activitats connexes.

Podran ser beneficiaris del finançament bonificat projectes duts a terme en qualsevol sector d'activitat amb excepció de fabricació d'armament i derivats; jocs d'atzar i material corresponent; fabricació,  transformació o distribució de tabac; les activitats controvertides per raons ètiques o morals o prohibides per la legislació nacional; les activitats l'únic propòsit de les quals siga la promoció immobiliària, excepte les destinades a afavorir l'accés a l'habitatge de col·lectius desfavorits en règim de propietat o de lloguer, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana; les activitats merament financeres.
 
Totes les condicions, requisits i documentació els podeu saber clicant a aquest enllaç: CONDICIONS i DEMÉS