L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 10 de gener del 2021

El temporal associat a "Filomena" destrossa - una vegada més- les nostres platges

El temporal marítim associat a Filomena ha destrossat completament les nostres platges. Les ones fins a quatre metres d'alçada s'han tragat la platja de la Goleta i en la Platja de Tavernes arribaven fins a vora les edificacions.

 

En el cas de la Goleta, una vegada més, la reposició d'arena de fa apenes dos mesos ha desaparegut, com podeu observar a les fotografies.  Res de nou en la història recent d'aquesta platja.

I no cal dir i no diguem res més. Són moltes vegades de repetir el mateix al respecte, i encara ho haurem de repetir segurament fins que el Ministeri de Transició Ecològica no li lleva la pols a l'estudi-projecte que guarda al calaix de fa molt de temps i que hauria de ser la solució als problemes que arrosseguen les platges des de la desembocadura del Xúquer fins Oliva. 

Us oferim unes fotos i uns vídeos. En la xarxa hi ha molts, i alguns més espectaculars. Amb aquests només volem donar un testimoni i fer denúncia de la situació de les nostres platges. També repetir que les reposicions d'arena no aprofiten per a res. Calen altres solucions.