L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 30.689

dilluns, 4 de gener de 2021

L'Ajuntament millora les instal·lacions de la base d'operacions de la Brigada Agrària


L'Ajuntament de Tavernes ha millorat les instal·lacions de la base de la Brigada Agrària amb la col·locació d'una coberta d'alumini per a protegir tant els vehicles rurals com el material de les inclemències meteorològiques. 
 
 
Aquesta millora ha anat acompanyada de la instal·lació d'una porta metàl·lica automàtica a l'entrada per a incrementar la seguretat de la base i evitar robatoris. La base de la Brigada Agrària està annexa a la depuradora  de la platja, al Camí Marenys. 

 
L'alcalde, Sergi González, i el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, han valorat positivament l'actuació feta, i han destacat que "l'Ajuntament continuarà preocupant-se per millorar les condicions i l'equipament de la Brigada Agrària, impulsant millores que beneficiaran l'agricultura, el camp i els llauradors vallers".

 

Cap comentari: