L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 15 de gener del 2021

L'Ajuntament liquida totes les factures dels 2020: en 15 dies de gener s'han pagat 856.456'57 euros


L'Ajuntament de Tavernes ha pagat en els primers 15 dies del mes de gener la quantitat de
856.456,57euros a petites empreses i autònoms locals, una actuació que com ha assenyalat l'alcalde Sergi González, responsable de la Hisenda local, ajuda a resoldre les  situacions complicades de molts veïns vallers.
 
"Pagar com més prompte millor als proveïdors ha de ser una obligació de l’Administració, i més ara en una situació especialment de dificultat econòmica com la que vivim” ha remarcat l'alcalde.
 
L'àrea Econòmica, que dirigeix personalment Sergi González, ha fet un esforç important en l’inici d’enguany per a pagar ràpidament totes les factures pendents als proveïdors i complir els compromisos econòmics de l’Ajuntament: totes les factures aprovades en el 2020 han estat liquidades.  
 
I eixes actuacions, que eren impensables fa uns anys, quan Compromís va arribar a l'alcaldia, són possibles ara perquè l'economia de l'Ajuntament de Tavernes està completament sanejada. L'any 2011, quan Compromís va arribar a l'alcaldia amb  Jordi Joan, en plena crisi econòmica, va haver d'enfrontar-se a un deute de l'Ajuntament sobre els 28 milions, conseqüència de la nefasta gestió econòmica dels governs precedents del PP. 
 
Tot i els anys que hem viscut de crisi, la bona gestió del govern de Compromís i de l'Àrea Econòmica que dirigia Perfecto Benavent va atendre el deute, fins i tot avançar pagaments per reduir deute i interessos, i deixar-lo sobre els 5 milions, amb la qual cosa es posaven les bases per a la  bona situació econòmica de l’Ajuntament.