L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 23 de gener del 2021

Tavernes ajudarà amb 400.982 euros als sectors econòmics afectats per la Covid-19 dins del pla "Resisteix".


Tavernes destinarà 400.982 euros per ajudes directes als sectors econòmics afectats per la pandèmia de la Covid-19 dins del pla "Resisteix" que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana, i que compta tambe amb la participació de les diputacions i dels Ajuntaments, que aporten fons de les arques municipals al pla i recursos de gestió. 
 
La distribució és un 62'5% a càrrec de la Generalitat, el 22'5 % a la Diputació i 15% a l'Ajuntament, que en el cas de la quantitat assignada a Tavernes implica una aportació per eixe 15% de 60.000 euros. A més cal indicar una altra aportació municipal, que no s'indica, i es com diu la convocatòria, el cost derivat de realitzar tota la gestió administrativa i burocràtica de sol·licitud i lliurament de les ajudes, cosa que suposa despeses afegides en recursos humans municipals.
 
Les ajudes que es gestionaran per tant a traves dels ajuntaments suposen una ajuda directa de 2.000 euros per autònom o microempresa (menys de 10 treballadors) que s'incrementa amb 200 euros addicionals per treballador al seu càrrec.
 
 
L'alcalde de Tavernes, Sergi González, que és responsable de l'Àrea d'Hisenda local, ha indicat que només la Generalitat done les instruccions i més informació als Ajuntament sobre el procés a seguir, informarà als interessats.
 
A més de Tavernes, a la Valldigna rebran també ajudes dins del pla "Resisteix" les localitats de Simat, per import de 60.442 euros;  Barx per valor de 37.991 euros i Benifairó per valor de 30.000 euros.