L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de gener del 2021

Faena feta no porta desbord... neteja dels carrers que ahir va afectar el temporal



Ahir va ser el dia, com explicat, de gran temporal de mar en la costa vallera, i amb ones que desbordaren el cordó dunar per la plaça de Formentera i els carrers que envolten el restaurant Mel de Romer, i avui ha estat el dia de la neteja i dels treballs per retornar a la normalitat.
 
I això es el que han fet des de la primera hora del matí els serveis de neteja, que han estat treballant a la platja de Tavernes i la Goleta per a netejar i deixar en perfectes condicions els carrers i les voreres afectats pel temporal del cap de setmana.
 
 
 
Les fotografies ens permeten comprovar l'abans i el després d'alguns dels carrers (en concret els que desemboquen a la plaça Formentera, a la fotografia superior) on s'han dut a terme algunes de les actuacions de neteja. Les fotografies de davall són el resultat de la neteja en el Camí de la Goleta, al costat de Mel de Romer.