L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de gener del 2021

L'Ajuntament millora la senyalització viària de l'Avinguda de la Marina


L'Ajuntament de Tavernes continua aquests dies els treballs que va iniciar a finals de l'any passat de renovació de la pintura viària horitzontal en la platja de Tavernes amb l'objectiu d'incrementar la seguretat dels vianants i millorar la visibilitat, tant dels conductors com dels vianants, sobre tot en els passos marcats per encreuar els carrers.  
 
 
Des de fa uns dies que els operaris municipals actuen en l'Avinguda de la Marina en un treball que millora la visibilitat dels passos de vianant i altres senyalitzacions desgastades pel pas dels vehicles.
 
 
Els treballs s’executen sempre seguint les directrius i indicacions de la Policia Local i s'usa pintura antilliscant i reflectant. Tot el treball s'executa per personal de la Brigada Municipal emprant la màquina de pintura viària professional i de consum òptim que va adquirir l’Ajuntament, precisament amb aquesta finalitat: renovació i manteniment de la senyalització horitzontal del municipi. 
 
 
El treball en la platja completa el que es va dur a cap en el casc urbà de la població, i en molts casos s'aprofita per corregir la pintura de passos de vianants antics, pintats en èpoques d'anteriors governs, i que no s’adapten a la normativa actual de seguretat viària, sobre tot quan a la distància de retirada de la línia de façana.