L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 29 de gener del 2021

L'Ajuntament inicia el programa "El menjar de Tavernes a casa" on s'informa dels establiments que ofereixen menjar per a emportar.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posa en marxa la iniciativa ‘El menjar de Tavernes a casa’ amb la finalitat de donar a conéixer els establiments de restauració vallers que actualment ofereixen servei de menjar per a emportar-se i repartiment a domicili.

 La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, de Compromís, responsable de la campanya assenyala que “volem col·laborar en la difusió de l’oferta gastronòmica de Tavernes facilitant un llistat accessible a la població amb tots els establiments amb menjar per a emportar-se o a domicili. Amb la implicació de totes i tots podem continuar ajudant un dels sectors més afectats per les noves restriccions”.

Mònica Palomares, regidora de Comerç Local

 

Les noves mesures de contenció de la COVID-19 decretades per la Generalitat Valenciana impedeixen els bars i restaurants obrir els locals al públic; per tant, la Regidoria de Comerç Local pretén amb aquesta iniciativa donar difusió, tant en la pàgina web municipal com en les xarxes socials del consistori, de l’oferta de restauració de Tavernes per a impulsar este sector.

Els establiments interessats a participar en la iniciativa poden donar-se d’alta a

https://tavernes.es/va/content/menjar-tavernes-casa

i emplenant el formulari amb el nom de l’establiment, una breu descripció sobre el menjar que ofereixen, el telèfon per a fer les comandes, l’adreça i indicar si tenen servei d’entrega a domicili.

Per a poder oferir el servei de menjar per a emportar-se cal tindre una cuina autoritzada, diferenciar en el local la zona d’elaboració del menjar i de venda de la zona de taules i cadires per a impedir-ne l'ús, i complir les directrius sanitàries contra la COVID-19.