L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 1 de gener del 2021

Quina buidor!!!


 
Buidor no només als espais físics que ocupaven els festiverners i festiverneres, sinó també buidor als cors en vore com, després de 9 anys, hem passat un Cap d'Any de tristesa i silenci. Buidor en el sentiment, tot notant que aquests dies ha faltat a la nostra ciutat l'ambient, el caliu, la sana alegria i joia de milers de joves gaudint del Festivern.

Buidor, en un any per a oblidar. Seguint el costum, i com hem fet altres anys, hem pujat a les Creus. No ha estat un dia que acompanyava per l'oratge però tradició és tradició, com una llei. No podia faltar en les nostres notícies, com tots els dies 1 de gener, la imatge de la zona d'acampada i, un any més, us l'oferim dalt, talment com s'observava avui en un tram de la pujada al cim de les Creus. 

 

Enguany hem vist la buidor de les tendes en la zona d'acampada, de la gent, del tràfec de cotxes pels fills i filles, de la falta d'acomiadaments, d'adéus a afectes trobats al Festivern... Hem notat la buidor dels sentiments nascuts en el cor de tant de jovent que compartia il·lusions i vivències del seu país, i buidor en tantes i tantes coses que envoltaven el Festivern. En aquest 1 de gener hem viscut la buidor!!! 

La imatge d'avui xoca, amb la d'altres anys, però ens empeny a dir amb voluntat de guanyar: tornarem, perquè vencerem la Covid-19!!!