L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de gener del 2021

Els Reis d'Orient donen a conéixer el seu recorregut per Tavernes aquesta vesprada

 


Els Reis d'Orient ens han fet arribar el plànol del recorregut que faran aquesta vesprada pels carrers de la platja (16 hores) i el poble (17 hores) per a saludar i compartir la seua màgia amb tots els xiquets i xiquetes de Tavernes.
 
Com ja sabeu, enguany viurem una cavalcada diferent però plena d'il·lusió. Per això, els Reis d’Orient ens han demanat que us quedeu en casa i els saludeu des de les finestres i balcons que tan bé heu decorat, o bé a les cantonades o al punt més pròxim sols si el recorregut no passa pel vostre carrer, sempre guardant les distàncies i fent ús de la mascareta.
 
 Estigueu atentes i atents a la música i les sirenes que anunciaran l'arribada dels Reis d'Orient als vostres carrers.
 
Podreu seguir el recorregut de la cavalcada dels Reis d'Orient pel canal de Youtube de l'Ajuntament: