L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de gener del 2021

Càritas Interparroquial ha repartit 40.000 kg. d'aliments i ha ates a 800 persones( de 280 families) durant el 2020


La Campanya de Nadal de Càritas Interparroquial ha finalitzat, i l'entitat ha fet un balanç tant d'aquesta darrera actuació com de tot l'any. Cal indicar que durant la Campanya de Nadal s'han arreplegat sobre els 14.000 kilos d’aliments i 8.000 euros en donatius per a poder comprar més queviures segons les necessitats de les famílies valleres que atén l’ONG.

L’entitat ha confirmat que “al llarg del 2020 hem atès  a unes 280 famílies, més de 800 persones,  i s’han repartit més de 40.000 quilos amb aliments i productes d’higiene personal  i neteja. Només durant els cinc mesos del confinament repartirem de manera gratuïta 25.000 quilos amb aliments”.

Càritas Interparroquial ha expressat l’agraïment a tots els vallers i vallers que, durant el complicat any que ha acabat, han prestat la seua col·laboració en els moments tan difícils com els que estem vivint.

El 2020, no cal ni recordar-ho, ha estat un any complicat i moltes de les accions d’animació i conscienciació que Càritas realitza al llarg de l’any: berenars solidaris,  trobades multiculturals, fira del llibre...  no s’han pogut realitzar. No obstant això, l’esforç de totes les persones implicades i l’ajut de la ciutadania vallera ha fet possible dur endavant ajudes que van destinades a les famílies més vulnerables mitjançant els projectes d’Acollida, Rober, Economat, Formació i Treball, Alfabetització, Reforç Escolar, Estrangeria....

“Volem agrair les aportacions, que han sigut tant importants com necessàries, des de les aportacions a les vidrioles dels comerços, a les bústies parroquials, al compter bancari i com no els quilos que ho portat a les parròquies, tendes o directament a l’economat ... tot ha permès que en aquesta campanya  recuperarem l’esperança perduda” ha indicat Caritas Interparroquial.

 

I ha fet un reconeixement especial a les empreses Grupo F. Burgos i Embalpack Levante perquè tots els anys, i des de fa 10 anys, presten la seua col·laboració a l’entitat, així com a l’empresa Asfaltos Chova, que també ha recolzat el projecte en moltes actuacions, i ha fet possible que durant el confinament i ara en Nadal, els veïns reberen l’ajuda necessària.

L’escrit agraeix també a l’Associació de Comerciants de Tavernes, a l’Ajuntament l’ajuda i als mitjans de comunicació la difusió que en fan de les accions de Càrites Interparroquial de Tavernes.