L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 de gener del 2021

Els Reis d'Orient visitaren ahir Tavernes: Resum de la jornada reial a la nostra ciutat


Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar ahir Tavernes, tal com havien promés, i portaren als xiquets i xiquetes els regals que havien demanat. Tots i totes s'ho mereixien pel bon comportament que han tingut en aquest difícil temps de pandèmia. 
 
 
 
La primera visita reial va ser per les dues residències de majors que hi ha al poble, on acudiren per saludar-los i els van donar una grata sorpresa perquè s'havien recordat d'ells. Després a l'hora anunciada feren un recorregut per la platja.
 
 
A les 5 de la vesprada ja eren a Tavernes, on iniciaren el recorregut pels carrers de la ciutat omplint d'alegria i satisfacció els xiquets i xiquetes que els observaven en el recorregut.
 
 



 
A la nit, Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar una a una totes les llars valleres. Però abans van anar a l'Ajuntament per arreplegar la clau màgica que obri els panys de tots els habitatges, que els fou lliurada per l'alcalde Sergi González, un moment que també aprofitaren per enviar un missatge a tota la població, en especials als xiquets i xiquetes com podeu observar en el vídeo.
 
 

 
Després eixa nit, els Reis d'Orient van omplir les nostres cases d'il·lusió, somnis, esperança i, com no, els tan desitjats regals per a majors i menuts. 
 
Cal donar les gràcies, i també ho fem en nom de tot Tavernes, a la Policia Local i Protecció Civil pel seu treball que va fer possible a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar efectuar aquesta visita tan especial en un any molt complicat.