L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 4 de gener del 2021

ÚLTIMA HORA sobre l'arribada dels Reis d'Orient


Els Reis d'Orient han confirmat fa un poc de temps que demà, a les 16 hores de la vesprada, visitaran la platja i a les 17 hores començarà el recorregut per la ciutat.
 
L'alcalde de Tavernes, Sergi González, té previst lliurar-los la clau màgica que obri tots els panys de les cases i habitatges perquè a la nit, i després del recorregut per la ciutat, puguen oferir els regals als xiquets i xiquetes.
 
Actualment els Reis d'Orient i els patges reials estan ultimant el recorregut pels carrers de la ciutat, amb un itinerari que faran públic demà de matí a primera hora, i que l'Ajuntament serà l'encarregat de compartir i informar a tots els veïns i veïnes per les xarxes socials tot seguit.
 
I un detall important: ja haveu deixat la vostra carta a la bústia? Els emissaris reials arreplegaran les cartes de les bústies aquesta mateix nit per tal de començar la preparació dels regals que se'ls ha demanat.