L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 25 de gener del 2021

L'Ajuntament informa de les ajudes que la Generalitat convoca per al lloguer per arrendataris qua pateixen l'efecte de la Covid-19

 
L'Ajuntament informa als veïns que:
 
La Generalitat Valenciana a través de la "Vicepresidència 2a, Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica" ha convocat ajudes al lloguer per a arrendataris que estan patint l'impacte econòmic i social provocat per la  pandèmia de la Covid-19.
 
Les ajudes les poden sol·licitar des d'avui mateix els arrendataris afectats per una situació de desocupació, ERTO o reducció de la seua jornada a causa de la pandèmia.
 
L'import de l'ajuda pot arribar fins als 650 euros al mes, segons el grau de vulnerabilitat econòmica dels sol·licitants.
 
 
 
Els formularis estan disponibles en la web de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge.
 
El termini per a presentar les sol·licituds es prolongarà fins al 30 d'octubre