L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de gener del 2021

L’Ajuntament habilita una oficina d’atenció per a gestionar les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat


Avui es posa en funcionament el servei d’informació a la ciutadania que l’Ajuntament de Tavernes ha habilitat per a gestionar directament les sol·licituds de la línia d’ajudes Parèntesi, oferir informació als vallers i valleres i resoldre els dubtes que puguen sorgir durant tot el procés.
 
 Es tracta d'una  oficina d’atenció especialitzada dins del departament de Foment Local que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, i que dona el servei a traves del telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) i el correu ajudesparentesis@tavernes.org.
 
L’Ajuntament de Tavernes s'ha adherit al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana i disposarà d’un total de 400.982 euros dins de la primera línia d’ajudes anomenada "Parèntesi", destinada als sectors més perjudicats per la pandèmia de la COVID-19. La Generalitat Valenciana aportarà el 65,5% d’estes ajudes, la Diputació de València un 22,5% i el consistori assumirà el 15% restant, amb una aportació pròpia de 60.000 euros.
 
 Entre els sectors que es beneficiaran d’aquestes ajudes es troba l’hostaleria i la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i activitats turístiques, així com les activitats esportives, artístiques i d’espectacles, de creació, recreatives i d’entreteniment.
 
 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha assenyalat que “ara més que mai és necessària la implicació de totes les institucions per a ajudar els que més pateixen econòmicament les restriccions de la pandèmia i evitar així que tanquen els seus comerços o empreses”.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “el consistori ha posat els recursos necessaris per tal que els ciutadans tinguen un canal de comunicació directa per a rebre la informació de primera mà i puguen fer preguntes i resoldre els seus dubtes sobre el Pla Resistir. El nostre objectiu és que els veïns i les veïnes de Tavernes tramiten estes ajudes el més ràpid possible”.
 
 
Destinació de les ajudes

Les ajudes estan destinades a cobrir les despeses de l’activitat realitzada per les persones treballadores autònomes i les microempreses amb un màxim de 10 treballadors, i consisteixen en una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime de fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballadora o treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

En breu, l’Ajuntament aprovarà les bases reguladores de les ajudes i oferirà més informació sobre la presentació de sol·licituds.